מועדון פרומו קלאב מזמין אתכם ליהנות משבוע מכירות מטורף של חברת Chronotime על שעוני היוקרה של מיטב המותגים הבינ"ל: IWC, ZENITH, JUNGHANS, .ULYSSE-NARDIN, CHRONOSWISS הירשמו היום לסייל או הגיעו לחנות המפוארת בכיכר המדינה ותיהנו מהמחירים הטובים בעולם! אל תפספסו - בתוקף 7 עד 14 בדצמבר
הפלגה גיאוגרפית מרתקת ומיוחדת לאורך נהרות האמזונס והאורינוקו בברזיל. הזדמנות נפלאה לגלות את סודותיהם של 2 נהרות אגדתיים עם נופי קדומים של יערות וצמחיה סבוכה ובעלי חיים אופיינים לאיזור.
מתחם האירוח הבית באבירים, הנמצא בתוך גן יפהפה של חורש טבעי ים תיכוני, בחלקו העליון של הגליל המערבי, מזמין אתכם לחוות חוויית נופש אחרת. במתחם 5 סוויטות ולכל אחת חלקת טבע פרטית.
ברנץ מכירות התקיים בשישי בבוקר - 25.11.16 לבניין בוטיק מפואר. הבניין במיקום מדהים בשכונה איכותית - הרצליה ב - וסביבה ירוקה, ובקרבה לאזורי מסחר ובילוי. הבניין מדורג ומעוצב עם דירות מרווחות. מכל הדירות נשקף נוף מדהים ופתוח לכיוון מערב ולכוון פארק הרצליה. חווית מגורים ירוקה, שלווה ואיכותית.
ניהול תיקי השקעות לחברים, תוך שירות והתאמה אישית, פיזור דינמיות, ניהול בשקיפות מלאה בחשבון הבנק של הלקוח. ניהול התיקים הינו למגוון לקוחות: ניהול תיקי פרימיום, ניהול תיקי חוץ לארץ, ניהול תיקי תאגידים.
הגיוס הושלם. רכישה של כ-120 יחידות דיור Single Family להשבחה, השכרה ומימוש במסגרת התכנית הממשלתית (HUD, Section 8) בשכונות הנמצאות במרחק של כ-5 קמ מצפון למרכז העיר פילדלפיה, פנסילבניה. הגיוס הושלם בהצלחה רבה!